Izlek — Hesap Silme

Bu sayfa, İzlek mobil uygulaması için hesap silme işlemini gerçekleştirmenizi sağlar. Aşağıdaki adımları takip ederek hesabınızı ve ilişkili tüm verilerinizi kalıcı olarak silebilirsiniz.

Hesap Silme Adımları

1

Onay

Aşağıdaki onay kutusunu işaretleyerek hesap silme talebinizi başlatın.

2

Google ile Giriş

Hesabınızın size ait olduğunu doğrulamak için Google hesabınızla giriş yapın. Bu adım, başkasının hesabınızı silmesini engeller.

3

Hesap Silme

Kimliğiniz doğrulandıktan sonra hesabınız ve tüm verileriniz sistemden kalıcı olarak silinir.

Silinen Veriler

Hesabınız silindiğinde aşağıdaki tüm verileriniz kalıcı olarak sistemlerimizden kaldırılır:

Hesap Bilgileri

  • •Ad, kullanıcı adı, e-posta adresi
  • •Profil fotoğrafı (avatar)
  • •Google hesap bağlantısı
  • •Premium üyelik durumu

Kullanıcı İçerikleri

  • •Oluşturduğunuz özel rotalar
  • •Mekân değerlendirmeleri ve yorumları
  • •Yüklediğiniz fotoğraflar ve medya
  • •Başarım ve rozetler
  • •Beğeni ve etkileşim geçmişi

Konum & Etkinlik

  • •Konum verileri ve ziyaret kayıtları
  • •Telemetri ve kullanım istatistikleri
  • •Bildirim tercihleri
  • •Cihaz bilgileri

Saklanan Veriler

  • —Hiçbir veri saklanmaz
  • —Tüm veriler kalıcı olarak silinir
  • —Silme işlemi geri alınamaz
  • —Yasal zorunluluk halinde veriler en fazla 90 gün saklanabilir

Alternatif Silme Yöntemi

Google hesabınız yoksa veya uygulama içinden silme işlemi yapamıyorsanız, support@izlek.net adresine kayıtlı e-posta adresinizle talebinizi iletin. Hesap silme talepleri en geç 7 iş günü içinde sonuçlandırılır.

Hesabınızı Silin

Kimliğinizi doğrulamak için Google hesabınızla giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra hesabınız ve tüm verileriniz kalıcı olarak silinecektir.